FHL-фитнес добавки за мускулна маса | Хранителни добавки за имунитет

Котешки нокът - Cat's Claw-Una de Gato или Саменто

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка Котешки нокът-Саменто за деца

Борд меню

неделя, 4 януари 2015 г.

Widgets

Котешки нокът действие

Cat's Claw-саменто действие

Какви здравословни ползи има от прием на котешки нокът?

Прием на котешки нокът се свързва с голям спектър възпалителни процеси.Ефективността на Cat's Claw, се дължи на: квиновикова киселина,която е една от основните му съставките.
Котешки нокът саменто,най-ефективната билка за засилване на имунитета-саменто за деца

Котешки нокът билка се използва и като мощен имуностимулант. Алкалоидите са негови активни съставки. Алкалоидите представляват химически съединения,които се разделят на: ТОА въздействат върху нервната система (периферната и централната), и ПОА ,които действат върху имунитета!Затова е важно да се отбележи, че Samento-котешки нокът, не съдържа ТОА,това го прави силен стимулант на имунната система ,билка с изразенио антиоксидантно действие и адаптогенно действие.
Счита се, че противовъзпалителните свойства на Cat's Claw го правят ефективно средство при артрит. Саменто блокира производството на простагландин в организма, който е главният възпалителен фактор. Проведени проучвания сочат, че болките при ставен артрит и ревматоиден артрит, значително намаляват при котешки нокът прием.

Каква е връзката между котешки нокът и рак? Правят се много изследвания за използването на котешки нокът при различни онко заболявания. Лабораторни експерименти  показват, че саменто спира растежа на раковите клетки. Смята се ,че може да е в подкрепа  за възстановяване на увредените при химиотерапия клетки.Но все още тези твърдения са в процес на изследване и доказване.

Котешки нокът за отслабване

Много често има запитване относно приема на котешки нокът при диети за отслабване. Котешкия нокът няма отношение към процесите на отслабване и не намалява килограмите. Има хора които го пият при диета за отслабване за да поддържат имунната система в оптимално състояние, но той няма да ви помогне да отслабнете. Ако искате да си купите добавки за отслабване разгледайте предложенията в green-coffee.bg
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар