Котешки нокът - Cat's Claw-Una de Gato или Саменто

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка Котешки нокът-Саменто за деца

Борд меню

неделя, 4 януари 2015 г.

Widgets

Котешки нокът-Cat's Claw-Саменто

Котешки нокът билка е растение произхожда от Централна и Южна Америка/от тропическите гори на Перу..Растението Uncaria tomentosa се вие по дърветата, достигайки до 30 метра дължина. По него растат шипове със завита форма като нокти на пантера. От там идва и името Котешки нокът. 

В продължение на много години саменто е било използвано от местните хора за лечение на заболявания като артрит, ревматизъм, различни храносмилателни проблеми,язви на стомаха, тумори. Изсушената кора или корените на растението се използват с лечебна цел. Като от тях се произвеждат таблетки, капсули, чай, тинктури.


Билка Саменто-Котешки нокът


Мнения  за саменто 


SAMENTO подобрява и прочиства   чревния тракт,т.е. ефективен при стомашни проблеми

⇒ В котешки нокът форум се пише, че той повишава производството на бели кръвни клетки.

⇒Основното мнение за котешки нокът, е че помага при вирусни инфекции и предпазва от тях,затова котешки нокът за деца е едно от най-използваните натурални средства за засилване и стимулиране на имунитета

⇒Изследванията на билката CAT'S CLAW доказват, че активната и съставка изотероподина, спомага за  лечението на различни алергии,някои кожни и ставни проблеми и  при високи нива на кръвна захар.
⇒Счита се ,че друг  cat's claw effects,е че той действа ползотворно при главоболие,успокоява сърдечния ритъм хронична умора, депресия и  намалява менструални смущения.

⇒Освен ,като панацея за редица болести,саменто се свързва и ,като средство за отслабване ,тъй като потиска ензимите и така се стига до разрушаване на повече мастни клетки.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар